Leadership in the Financial Industry WiSe 2017/18
Lehrveranstaltung (Vorlesung+Übung) im WiSe 2017/18 für Studierende am FB 2 (Wiwi) der Goethe-Universität Frankfurt (Wahlpflichtmodul: Finance & Accounting)

Hon. Lecturer in the School of Management at University of St Andrews

Weitere Infos im Vorlesungsverzeichnis FB2 Wirtschaftswissenschaften WiSe 2017/18 und besuchen Sie insbesondere die Lectureship Page zu Course of Study, Top Executive guest speeches, Exam hier.

Klausureinsicht/Date to review the marked exam papers
August 28 th, 2017
12am-1pm
GFA Office, Room 1.12

30.10.2017

Unter Stellenangebote finden Sie 449 Angebote, die 6 neuesten sind:
Union Investment: Studentische Aushilfe (m/w) Aktienresearch im Portfoliomanagement ab 1. Dezember 201718.08.17
Deutsche Börse: Praktikant – Data Services Sales (w/m)18.08.17
Deutsche Börse: Praktikant – Data Services (w/m)18.08.17
VICTORIAPARTNERS: EQUITY RESEARCH INTERN16.08.17
Union Investment: Praktikant/ Werkstudent (m/w) Data Analytics für unsere Digitalisierungsabteilung16.08.17
Union Investment: Praktikant/ studentische Aushilfe (m/w) Digitalisierung und Digital Lab16.08.17

Exclusive Personal GFA Boxing Workout “Never Quit"
GFA @ Enactus Goethe University Frankfurt Team
GFA supporter Rothschild with Company Presentation at House of Finance
Executive Suite Leadership Dr. Trummer: Top Executive Guest Speech with Ejaj Ahmad at Campus Westend
University of Catania @ GFA
GFA supporter Deutsche Bank with Company Presentation
GFA @ Enactus Goethe University Frankfurt Team

GFA @ Enactus Goethe University Frankfurt Team July 1st, 2017

Upon kind invitation of the Enactus Goethe University Frankfurt Team Enactus University Advisor Vis.Prof. Dr. Trummer had the kind opportunity to celebrate together with the whole Enactus Team their fantastic Award from the Enactus National Competition 2017 and successful 5 years of the Enactus-Team at Goethe University Frankfurt.

GFA wishes all the best for their success in the coming years and NEVER QUIT!

Goethe Finance Association e.V. (GFA) mit rd. 2500 Mitgliedern - Semper Incrementum

AEC 2008 - Copyright © 2012 Goethe Finance Association e.V. - AKV 4.0.5601100.20290.319.3