Leadership in the Financial Industry WiSe 2016/17
Lehrveranstaltung (Vorlesung+Übung) im WiSe 2016/17 für Studierende am FB 2 (Wiwi) der Goethe-Universität Frankfurt (Wahlpflichtmodul: Finance & Accounting)

Dozent: Dr. Harry W. Trummer

Weitere Infos im Vorlesungsverzeichnis FB2 Wirtschaftswissenschaften WiSe 2016/17 und besuchen Sie insbesondere die Lectureship Page zu Course of Study, Top Executive guest speeches, Exam hier.

Harry W. Trummer visits Columbia Business School, New York University and Fordham University on Campus in New York City and West Point US Military Academy in 2014+2015 for research in strategic and global leadership and management.

Dr. Trummer gives lecture for Master-, PhD- and MBA-students on campus in Shanghai at Tongji University Shanghai and Shanghai Jiao Tong University/Shanghai Advanced Institue of Finance and on campus in Vietnamese-German University in 2015 + HongKong 2016

Executive Suite Leadership Dr. Trummer,Vis.Professor

31.10.2016

Unter Stellenangebote finden Sie 323 Angebote, die 3 neuesten sind:
Union Investment: Praktikant (m/w) im Account Management - Institutional Clients23.08.16
BNP: Studentische Aushilfe (m/w) im Bereich Exchange Traded Solutions – New Issues Support04.08.16
Deloitte: (Senior) Consultant HR Transformation (m/w) HR Strategy, Organization, Service Delivery Management und Workforce Transformation03.08.16

GFA supporter R+V with Company Presentation at House of Finance
Boxing Professor Harry W. Trummer gives Exclusive Boxing Workout "Never Quit"
GFA supporter R+V with Company Presentation
GFA supporter Lazard with Company Presentation
Dr. Trummer gives Top Executive Leadership-Workshop for Members of the Board of X-Trade Brokers S.A. Germany in Frankfurt
GFA supporter Bayer AG with Company Presentation at House of Finance
GFA supporter R+V with Company Presentation at House of Finance

GFA supporter R+V with Company Presentation at House of Finance, June 30th, 2016

With an interactive company presentation about "Capitalmarket model for Solvency II" and the presentation of the career programmes R+V presented in the Deutsche Bank Lecture Room. After the presentation we had an inspiring networking get-together with the team of R+V and all the students.

Thanks all participants and especially our supporter R+V for sponsoring the networking get-together at this brilliant event.

Goethe Finance Association e.V. (GFA) mit über 2500 Mitgliedern - Semper Incrementum

Die Goethe Finance Association (GFA) e.V. ist ein gemeinnütziger Verein mit der Zielsetzung, die Forschung und Lehre der Abteilung Finanzen des Fachbereichs Wirtschaftswissenschaften der Goethe-Universität Frankfurt zu fördern. Die Zielsetzung des Vereins soll durch Weiterleitung finanzieller Zuwendungen der Vereinsmitglieder und Sponsoren (Förderunternehmen) erreicht werden. Das Präsidium der GFA setzt sich aus Prof. Dr. Mark Wahrenburg (Präsident), Prof. Dr. Dr. h.c. Reinhard H. Schmidt (Vizepräsident) und Prof. Dr. Raimond Maurer (Präsidiumsmitglied und Dekan des Fachbereichs Wirtschaftswissenschaften) zusammen.
Geschäftsführender Direktor ist Dr. Harry W. Trummer, Visiting Professor

Senacor Doktorandenworkshop

3.-5. August,

Starnberg