Leadership in the Financial Industry WiSe 2018/19
Lehrveranstaltung (Vorlesung+Übung) im WiSe 2018/19 für Studierende am FB 2 (Wiwi) der Goethe-Universität Frankfurt (Wahlpflichtmodul: Finance & Accounting)

Hon. Lecturer for Leadership in the School of Management at University of St Andrews

Weitere Infos im Vorlesungsverzeichnis FB2 Wirtschaftswissenschaften WiSe 2018/19 und besuchen Sie insbesondere die Lectureship Page zu Course of Study, Top Executive guest speeches, Exam hier.

Dr. Trummer on campus at University of St Andrews with leadership lecture for master- and PhD- students 2014+2015+ 2016+2017 Vorlesungsvideo auf YouTube, siehe unten sowie weiter unten Clip vom GFA Athletics Workout Oktober 2014 u. Workshop Uni Mannheim

Unter Stellenangebote finden Sie 255 Angebote, die 6 neuesten sind:
VICTORIAPARTNERS: INTERN/ Equity Research10.12.18
Prime Capital: Werkstudent Hedge Fund Analyse (w/m/d)02.12.18
MLP: Finanzberater (w/m)02.12.18
Deloitte: Werkstudent (m/w/d) Offering Services02.12.18
Union Investment: Stellenanzeige: Praktikant (m/w) IT-Projektmanagement (im Rahmen des Praktikantenprogramms)26.11.18
Houlihan Lokey: INTERNSHIP OPPORTUNITIES26.11.18

Executive Suite Leadership Dr. Trummer: Top Executive Guest Speech with SimCorp at Campus Westend
GFA@Mastergraduation and Dies Academicus & Re-Connect 2018 at Campus Westend
GFA supporter Deloitte with Company Presentation at House of Finance
GFA supporter MLP with Company Presentation at House of Finance
GFA supporter VictoriaPartners with Company Presentation at House of Finance
GFA supporter Innopay with Panel Discussion at House of Finance
GFA supporter Innopay with Panel Discussion at House of Finance

GFA supporter Innopay with Panel Discussion at House of Finance, November 28th, 2018

With an interactive panel discussion and the presentation of the challenging career opportunities Innopay presented at the Deutsche Bank Lecture Room in the House of Finance. After the presentation we had an inspiring networking get-together with the team of Innopay and the students.

Thanks all participants for this very impressing event.

Goethe Finance Association e.V. (GFA) - Your Competence- and Networking Partner

Teilnahmemöglichkeit für Studenten an der iSCF Conference in Frankfurt

Mathworks TAH Campusvertrag ab sofort verfügbar

AEC 2008 - Copyright © 2012 Goethe Finance Association e.V. - AKV 4.0.6438986.16902.319.0