Leadership in the Financial Industry WiSe 2016/17
Lehrveranstaltung (Vorlesung+Übung) im WiSe 2016/17 für Studierende am FB 2 (Wiwi) der Goethe-Universität Frankfurt (Wahlpflichtmodul: Finance & Accounting)

Dozent: Vis. Prof. Dr. Harry W. Trummer

Weitere Infos im Vorlesungsverzeichnis FB2 Wirtschaftswissenschaften WiSe 2016/17 und besuchen Sie insbesondere die Lectureship Page zu Course of Study, Top Executive guest speeches, Exam hier.

Harry W. Trummer visits Columbia Business School, New York University and Fordham University on Campus in New York City and West Point US Military Academy in 2014+2015 for research in strategic and global leadership and management.

Dr. Trummer gives lecture for Master-, PhD- and MBA-students on campus in Shanghai at Tongji University Shanghai and Shanghai Jiao Tong University/Shanghai Advanced Institue of Finance and on campus in Vietnamese-German University in 2015 + HongKong 2016

Executive Suite Leadership Dr. Trummer,Vis.Professor

31.10.2016

Unter Stellenangebote finden Sie 341 Angebote, die 3 neuesten sind:
Fintura: Werkstudent/ Praktikant (m/w) - Finanzierung23.09.16
Fintura: Werkstudent/ Praktikant (m/w) – Bankencube23.09.16
Fintura: Werkstudent/ Praktikant (m/w) - Rating23.09.16

Vis. Prof. Dr. Trummer gives leadership seminar at University of Catania
Vis.Prof. Dr. Trummer gives Leadership-Keynote speech for Top-Executives in Frankfurt
GFA at Film Production "Geldmuseum" in House of Finance
Boxing Coach Dr. Trummer gives Workout for Top-Executive from the Financial Industry
GFA supporter R+V with Company Presentation at House of Finance
Boxing Professor Harry W. Trummer gives Exclusive Boxing Workout "Never Quit"
Vis. Prof. Dr. Trummer gives leadership seminar at University of Catania

Vis. Prof. Dr. Trummer gives leadership seminar at University of Catania, September 15th, 2016

Upon kind invitation of the University of Catania VProf. Dr. Trummer gives leadership research-seminar for Master/PhD-students at the University of Catania and gives also a speech at the 40th Italian Association for Mathematics Applied to Economic and Social Sciences (AMASES XL) at the University of Catania September 15-17, 2016.

Many thanks to the University of Catania for their very kind hospitality and wonderful support and the students of the leadership class and seminar for their very engaged contributions in the discussion.

Goethe Finance Association e.V. (GFA) mit über 2500 Mitgliedern - Semper Incrementum

Die Goethe Finance Association (GFA) e.V. ist ein gemeinnütziger Verein mit der Zielsetzung, die Forschung und Lehre der Abteilung Finanzen des Fachbereichs Wirtschaftswissenschaften der Goethe-Universität Frankfurt zu fördern. Die Zielsetzung des Vereins soll durch Weiterleitung finanzieller Zuwendungen der Vereinsmitglieder und Sponsoren (Förderunternehmen) erreicht werden. Das Präsidium der GFA setzt sich aus Prof. Dr. Mark Wahrenburg (Präsident), Prof. Dr. Dr. h.c. Reinhard H. Schmidt (Vizepräsident) und Prof. Dr. Raimond Maurer (Präsidiumsmitglied und Dekan des Fachbereichs Wirtschaftswissenschaften) zusammen.

Di, 20.09.2016    Do, 22.09.2016
Di, 27.09.2016    Do, 29.09.2016
Di, 04.10.2016    Do, 06.10.2016
Di, 11.10.2016    Do, 13.10.2016